“У РФ вже готова група для перемовин з Україною, в неї може входити Лукашенко” – Данілов

“Пригожинський заколот”, пригнічений напередодні за 200 км від Москви лише одним телефонним дзвінком самопроголошеного президента Білорусі Олександром Лукашенком, помітно підвищив рейтинг “батьки” у Кремлі і він, ймовірно, візьме участь у не менш значущих переговорах у майбутньому.

Не виключено, що білоруський самозванець опиниться у списку російських парламентарів під час обговорення перспектив завершення війни з Україною, – пише OBOZREVATEL .

Про це у Facebook написав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов. Він переконаний, що вчорашні резонансні події у Росії залишили диктатору Путіну мало можливостей для маневрів.

“У Путіна залишилася єдина можливість порятунку – тотальна зачистка силового блоку, фізична ліквідація ПВК “Вагнер”, демонстраційне покарання Пригожина (кувалда?), введення в країні військового становища і розгортання масових репресій. Чи здатна виконати ці функції каральна машина, орієнтована, жінок та підлітків – велике питання”, – зауважив він.

Данілов також вважає, що навіть перерваний переворот не зупинить процес неминучого розпаду путінського режиму. Те, що відбулося напередодні – демонстрація серйозності намірів, існуючих можливостей та створення умов для початку процесу владного транзиту – добровільного чи примусового.

“Все, що може піти в Росії не за планом, піде не за планом, і “казус Пригожина” може запустити/запустив процеси з непередбачуваними наслідками. Відлік розпочато”, – резюмував Данілов, додавши, що армія України продовжить, попри це все звільняти свої території від окупантів.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини