70 одиниць техніки, що змінять ситуацію на фронті: Австралія заявила про потужну допомогу ЗСУ

Увесь світ, зокрема Австралія, продовжує допомагати Україні у війні з Росією. Власне, стало відомо, у Канберрі погодили виділення нашій державі гуманітарної та військової допомоги на 110 мільйонів австралійських доларів.

Про це пише 24 канал, посилаючись на Ентоні Албаніза

У понеділок, 26 червня, прем’єр-міністр Австралії Ентоні Альбаніз оголосив про черговий пакет допомоги для нашої держави. У американській доларовій валюті його оцінюють у 74 мільйони. Водночас у виданні The Canberra Times розповіли про деталі цього.

Допомога від Австралії

Відомо, що у цьому пакеті допомоги буде 14 причепів та 70 одиниць техніки, зокрема:

  • 28 броньованих машин М113;
  • 14 машин спеціального призначення;
  • 28 середніх вантажівок MAN 40M.

Голова Офісу Президента Андрій Єрмак додав до цього, що Австралія також надішле Україні 105-міліметрові артилерійські боєприпаси: “Дякуємо нашим союзникам”, – зазначив він.

Австралія підтримує Україну кожного дня після незаконного та аморального вторгнення Росії. Ми оголошуємо про нову підтримку України, яка справді змінить ситуацію на полі бою, – заявив Ентоні Альбаніз.

Водночас лідер австралійської опозиції Пітер Даттон констатував, що з оголошенням цього пакета допомоги влада дещо затягнула та техніки можна було б передати більше.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини