Дружина Тимура Мірошниченка показала їхнього сина з дитбудинку і розповіла про його особливість

Інна Мірошниченко також розсекретила, скільки років хлопчику.

Дружина ведучого ЖВЛ Тимура Мірошниченка Інна продовжує поступово знайомити прихильників з їхнім сином, якого вони візьмуть з дитбудинку, – пише ТСН.

Поки подружжя займається завершенням оформлення необхідних документів, аби забрати малюка додому, вони часто їздять до хлопчика у дитбудинок у Житомирі.

Днями Інна Мірошниченко розповіла, якою була її крайня поїздка до сина. У сторіз своєї сторінки в Instagram жінка розповіла, що купила сину деякі речі та взуття. Також вона запостила фото сина, де малюк сидить на землі і тримає босоніжки в руках. Обличчя хлопчика знаменита мама поки не показує.


Інна розповіла, що їхньому з Тимуром названому сину два роки, але він настільки маленький, що на нього навіть великий одяг для 9-місячних малюків. Взуття, яке Інна привезла для хлопчика з собою, виявилося для нього завеликим:

“Взуття потрібного розміру не виробляють, бо з таким розміром ноги діти не ходять. Але все, чого він хоче – ходити. Там йому немає, з ким ходити. В групі багато діток. Тому просто кімната і все. Коли ми приїжджаємо, ми годинами лише й робимо, що ходимо коридорами, сходами, навколо будинку”, – розповіла дружина Мірошниченка.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини