“Путин! Помоги”, – 500 “мобіків” продали по 25 тисяч рублів “за голову” для штурму Бахмута, вижили всього 130

Російське добровольче формування “Ветерани” купило в Міноборони РФ пів тисячі мобілізованих як гарматне м’ясо для штурму Бахмута.

В Росії на фоні війни відроджується рабовласництво. Нібито добровольче об’єднання “Ветерани” викупило у Міноборони РФ 500 мобілізованих та кинуло їх на штурми Бахмута. Вижила лише п’ята частина солдатів.

Родичі записали відео диктатору РФ із проханням про допомогу.

Матері та дружини “мобиків” з Хакасії, Алтайського краю та Кузбасу запевняють, що їх рідних продали 60-й ОДШБр “Ветерани” за суму 25 тисяч рублів за людину. Мова як мінімум про 500 “мобіків”, яких як штурмовиків відправили на “найгарячішу” ділянку фронту – під Бахмут.

” Зв’язку не було, забезпечення не було, командування не було… Без підтримки важкого озброєння, з автоматами на танк… Досі не всі взводи повернулися до розташування ОДШБр “Ветерани”. Скільки втрат і скільки поранених не повідомляється. Рідні не можуть отримати відповідь, де їх близькі… Хлопці, які повернулися на базу, кажуть, що вони вийшли з пекла контузія практично у всіх… Поранених і загиблих дуже багато… “Ветерани” не всіх вивезли… Два взводи втрачені, ніхто не знає, де вони знаходяться і що з ними ”, – поскаржилися родичі.

За їхніми даними, із пів тисячі “мобиків” повернулися лише 130. І їх знову планують кинути на передову. Відправляють солдатів РФ воювати силою під загрозою розстрілу.

” Зі слів “Ветеранів”, наші хлопці були куплені ними за 25 тисяч рублів за голову, тому вони мають право відправляти їх, куди їм заманеться. “Ветерани” з ними на бойові дії не їздять. Допомогу не надають”, – розповіли рідні “мобіків”. Військово-політичне керівництво Росії ніяк не відреагувало на відеозвернення. Мовчать про те, що сталося, і федеральні ЗМІ Росії. Інформація про те, що “Ветерани” купують собі “мобіків”, в опозиційних ресурсах РФ з’явилася ще навесні цього року. У солдатів відбирають військові квитки та телефони, погрожуючи розстрілом у разі непокори.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини