«Він ніколи не зможе обійняти свою маленьку донечку, він так на неї чекав»: дружина загиблого військовослужбовця зворушила до сліз новиною

Дружина загиблого українського військовослужбовця Віталія Киркач-Антоненка Наталія за півроку після його смерті народила донечку.

Зворушливу новину жінка повідомила у Facebook, пише Про Львів.

Наталія попросила українців, які перебувають у Слов’янську, провідати могилу її чоловіка і занести йому квіти з нагоди народження їхнього первістка.

Дружина загиблого воїна також опублікувала фото доньки та відео запис з Віталієм, на якому він розчулений до сліз від побаченого узі з донькою.

Нагадаємо, військовослужбовець родом із Донеччини, загинув, захищаючи Україну від окупантів. У нього був позивний «Красивий».

“Будь ласка, всі хто знає мого чоловіка, Віталій Киркач-Антоненко , привітайте його з тим, що він став батьком. Хто в Слов’янську, провідайте його і подаруйте Вітасику квіти. Він ніколи не зможе обійняти свою маленьку донечку, але Віталій так на неї чекав. Ми мріяли разом про цей день, уявляли нашу радість і гордість, коли зможемо взяти на руки нашого первістка. Дякую всім, хто допомагав нам весь цей час, завдяки вашій підтримці ці найстрашніші півроку ми відчували піклування та турботу.”

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини