«Г*мно паршиве, скачи біля свого під’їзду»: в Івано-Франківську жінка налетіла на дівчинку, яка стрибала на скакалці (відео)

В Івано-Франківську літня жінка накинулася на дівчинку, яка стрибала на скакалці під будинком. Сама жінка в той час сиділа на лавці під під’їздом, і дівчинка, яка знімала свої стрибки на відео, очевидно, її роздратувала.

Відео конфлікту активно поширюють користувачі соцмереж, обурені поведінкою жінки, повідомляє Про Львів.

Пенсіонерка не стримувалася у своїх висловлюваннях. Вона, зокрема, вимагала, щоб дівчинка пішла зі скакалкою на стадіон. Зрештою, жінка обізвала підлітка «г*мном паршивим» та назвала «невихованою».

Однак дитина виявилася не з лякливих і аргументовано доводила пенсіонерці свою правоту.

“Ця ситуація трапилась у Франківську, але вона може трапитись будь-де, де є поважні жіночки , яким не можна порушувати спокій і тишу,особливо в людних місцях.А чому, бо вони старші і бо вони так хочуть.

Поведінка дівчинки викликає повагу і захоплення у вихованні і тактовності.Так, це не затуркана дитина, яку навчили , що старші завжди праві , навіть, якщо вони не праві.Це доросла, розумна і зважена людина, яка впевнено і аргументовано захищає свою позицію і право на її вибір.
Незнаю героїв цього трафунку, але з такими ,,бабцями” стикаюсь часто.І справа зовсім не у віці, бо можна бути всім невдоволеною , маючи 20, чи 30 років, а не 60, чи 70).”

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини