“Пташка” з Азовсталі довела до мурах проникливим виконанням пісні “Плине кача” (відео)

Парамедикиня подякувала німцям за підтримку України.

Захисниця “Азовсталі” Катерина Поліщук, відома за позивним “Пташка”, приголомшила виконанням пісні “Плине кача”, передає ТСН.

Парамедикиня мала нагоду говорити про війну в Україні у Німеччині та зустрітися з представниками місцевого уряду. Під час свого візиту Катерина захопила проникливим виконанням пісні, яка вже стала символом українського супротиву та героїв “Небесної сотні”.

У коментарях під відео шанувальники Поліщук написали, що своїм зворушливим виконанням захисниця викликала у багатьох з них мурахи шкірою.

До мурах… Щира дяка всім захисникам України!
Мурахи завжди від цієї пісні.
Так проникливо і чутливо звучить славетний голос Азовсталі!

У роковини початку війни “Пташка” подякувала німцям за підтримку українців під час бойових дій та їхню допомогу у протистоянні російським окупантам.

“Звучить Україна сьогодні в Німеччині! Дякую за можливість бути почутими, за підтримку і допомогу українському народу! Слава Україні! Дякую пану Штанмайєру та пану Шольцу, а також багатьом мудрим та чуйним людям, що допомагають Україні! Німеччина сьогодні устами президента гучно та непохитно висловила свою позицію, за що я вдячна від усієї душі”, – написала у Мережі Катерина.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Пташка (@ptashka_from_azovstal)

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини