“Наче після торнадо”: у Польщі українка автівкою розтрощила паркування супермаркета

Дівчина вирішила повчитися водінню.

У польському Лодзі на паркуванні супермаркета 25-річна українка зі своїм хлопцем в автомобілі Skoda Octavia вчилися водінню. Внаслідок цього авто зруйнувало три павільйони, в яких зберігали візки, а згодом на повній швидкості врізалося у припаркований поруч Сitroen.

Про це повідомляє dziennikpolski24.pl, – пише ТСН.

“На паркуванні молода жінка додала газу і за кілька секунд зруйнувала два павільйони, в яких зберігали візки супермаркета. Згодом вона на швидкості врізалася у припаркований поруч Сitroen, а тоді в’їхала у ще один павільйон для візків”, — йдеться в повідомленні.

Незабаром на місце приїхала поліція.

“Вигляд усе мало такий, наче після торнадо”, — розповідає співробітниця відділу дорожнього руху Головного управління міської поліції в Лодзі Ядвіга Чиж.

У поліції кажуть, що водійського посвідчення українка з собою не мала, хоча і стверджувала, що отримала його раніше. Правоохоронці перевіряють, чи справді воно в неї колись було — для цього надіслали запит до України.

“У будь-якому разі вона відповідатиме за водіння без ременів безпеки, спричинення зіткнення та пошкодження майна. Супермаркет Carrefour ще підраховує суму збитків”, — додала вона.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини