Маша Єфросиніна приголомшила схожістю з донькою та привітала її з 19-річчям

Ведуча назвала дівчину своєю опорою та головною підтримкою.

Ведуча Маша Єфросиніна розповіла про свято в її родині.

Сьогодні, 16 лютого, день народження святкує донька Маші та її чоловіка, бізнесмена Тімура Хромаєва, Нана. Дівчині виповнюється 19 років. З цієї нагоди зіркова мама розмістила свіжу фотографію з дорослою Наною в Instagram, – пише ТСН.

Єфросиніна зазначила, що іноді фани дивуються, що в неї є не лише син, 8-річний Сашко, а ще й доросла донька. Оскільки дуже часто у своєму Instagram Маша ділиться фото саме сина. За словами ведучої, Нана не любить публічності і дозволяє мамі постити її знімки у фотоблогу лише раз на рік:

Маша Єфросиніна з сином Сашком / © instagram.com/mashaefrosinina

“І ось сьогодні саме цей день! Моїй найкрасивішій та найрозумнішій дівчинці в світі виповнилося 19 років! За цей рік саме вона не дала мені з’їхати з глузду, бо стала опорою абсолютно у всьому. З днем народження, my best girl ever”, – привітала зірка доньку.

Донька Маші Єфросиніної Нана / © instagram.com/mashaefrosinina

Своєю чергою, шанувальники Єфросиніної долучилися до привітань та наголосили на тому, що Нана неймовірно на неї схожа: “Одне обличчя з мамою. Щасливого та безтурботного життя цій милій дівчині”, “ніби на фото ви фільтр наклали. З днем народження!”, “Нана – копія Маші 20 років тому”, “Машо, вона – копія ви”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини