У Росії вигадали “українське підпілля”, яке підриває газ у будинках

Росія продовжує вигадувати абсурдні виправдання своїх внутрішніх проблем. Зокрема, у вибуху побутового газу в багатоповерховому будинку в Новосибірську звинуватили вигадане “українське підпілля”.

Ба більше, в РФ вважають, що саме через це так зване “підпілля” на території країни-агресора різко посилилися проблеми з ЖКГ. Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ, – пише OBOZREVATEL.

Ексчлен комісії з біологічної та хімічної зброї ООН Ігор Нікулін видав, що на території РФ нібито діє “українське підпілля”, яке, на думку кремлівської пропаганди, винне у вибуху газу.

При цьому в Росії поскаржилися, що проблеми з житлово-комунальним господарством різко погіршилися з початком війни РФ проти України. Також пропагандисти заявляють, що в країні-терористці “пора повертати статтю за шкідництво”.

“Я вважаю, що в Росії діє бандерівське підпілля. І діє активно”, – видали нісенітницю пропагандисти.

До того ж у хворій уяві пропагандистів до вибуху газу в Новосибірську можуть бути причетні діти, яким нібито розсилають “інструкції” в інтернеті.

“Вичисляйте телефони дітей у соцмережах, адже багато хто там реєструє свої акаунти через свій телефон. Дзвоніть їм, кажіть, що це служба газу, що його потрібно перевірити, просіть відкрити конфорки. І все. Цілий під’їзд злетів на повітря”, – марять пропагандисти.

У Росії вигадали ''українське підпілля'', яке підриває газ у будинках

У Росії вигадали ''українське підпілля'', яке підриває газ у будинках

У Росії вигадали ''українське підпілля'', яке підриває газ у будинках

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини