“У нашої боротьби немає вихідних”: Порошенко передав десантникам “Старлінки” і рації

Петро Порошенко передав новій бригаді Десантно-штурмових військ “Старлінки” і радіостанції. Необхідний зв’язок отримала нова бригада ДШВ.

Про це Порошенко розповів у Facebook, передає Обозреватель.

“У нашої боротьби немає вихідних. Просто зараз формується нова бригада ДШВ. У її керівництві та складі – мої побратими та старі друзі. Це – Вальтер Шеффер, з яким ми разом в Чернівцях зробили багато корисних справ. І легендарний військовий з позивним “Батя”. І я з радістю відгукнувся закрити їх потреби просто зараз”, – написав Порошенко

“Чому так терміново? Бо бригада уже почала виходити на перші навчання, а це значить, що їм потрібен зв’язок. Терміново передаємо їм рації та “Старлінки” – ми поставили собі завдання, щоб вони були у кожному діючому підрозділі бригади”, – зазначає п’ятий президент.

“Я не раз казав, що якби не “Старлінки”, і взагалі зв’язок, ми б цю війну програли. Рації будуть встановлені на командирські машини, так само і “Старлінки” ми встановлюємо на авто, а далі – вже робота”, – говорить Вальтер Шеффер.

“На сьогодні це все, але лише на сьогодні. ГО “Справа Громад” та Фонд Порошенка мають багато проєктів – унікальних продуктів, які робимо лише ми. І на них також отримали замовлення від новоствореної бригади ДШВ. Тому працюємо далі”, – наголосив Петро Порошенко.

“Ми вже домовились з керівництвом бригади щодо передачі техніки, і тентованих машин, бо зараз це те, чого взагалі немає. Подумаємо по штабних контейнерах. У нас зараз є дуже вдалий результат роботи наших конструкторів – механічна майстерня. І банно-пральний комплекс. Це те, що взагалі крім нас не виготовляється і не поставляється”, – наголосив Порошенко.

“Маємо робити усе залежне, щоб якнайшвидше підготувати ЗСУ до потужного лютнево-березневого контрнаступу. Та зірвати плани наступу російської сволоти”, – резюмувавПорошенко.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини