В Естонії створили гігантську скульптуру Зеленського у стилі Статуї Свободи

Естонія від початку повномасштабного вторгнення солідарна з України, та її високопосадовці неодноразово засуджували російську агресію.

Водночас прем’єрка країни Кая Каллас показала скульптуру Зеленського у стилі Статуї Свободи, яку ще влітку минулого року створили митці на знак підтримки з нашою державою, передає 24 канал.

Постамент має гігантські розміри

Зауважмо, що про це стало відомо після візиту глави правління Естонії до тематичного парку в місті Тирва. Власне, Кая Каллас опублікувала у своєму інстаграмі світлину, на якій вона розглядає піщану скульптуру Володимира Зеленського.

Ознаки підтримки України з боку естонського народу є по всій країні – люди плетуть захисні сітки, роблять окопні свічки, допомагають в інший спосіб. Громада міста Тирва створила Парк Свободи, в якому розташована гігантська піщана скульптура президента України Зеленського, – зазначила вона у підписі до фото.

Окрім того, Каллас констатувала, що жителі міста відкрили статую ще у червні 2022 року. Вони пообіцяли, що вона стоятиме до перемоги України.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини