Миколу Тищенка виключили зі складу «Слуги народу» та позбавили посади заступника голови фракції через його подорож до Таїланду

Сьогодні, 26 січня, посольство України в Таїланді анонсувало завтрашню зустріч депутата ВР від фракції партії «Слуга народу» Миколи Тищенка із представниками української громади у Бангкоці.

У рамках зустрічі планується «обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд». Також охочим зустрітися із народним обранцем пропонують викласти свої запитання та пропозиції до Тищенка через Гугл-форму, передає Детектор медіа.

Ця новина спричинила великий резонанс і призвела до виключення Тищенка зі складу партії та звільнення його з посади заступника голови парламентської фракції, повідомляє Суспільне.

Керівник фракції «Слуги народу» у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що проти Тищенка будуть вжиті жорсткі заходи

«Бачу, що не всі розуміють, чим повинні займатися народні депутати під час війни. Тому готуємо ряд кадрових рішень: звільнення Миколи Тищенка з посади заступника голови фракції «Слуга Народу». Скликаємо термінове засідання, щоб виключити його зі складу нашої фракції. Звертаюся до Олени Шуляк з проханням виключити його з партії «Слуга Народу». Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що», — написав у своєму телеграм-каналі політик.

Про виключення Тищенка з партії повідомила голова парламентської фракції «Слуга народу» Олена Шуляк.

«Керуючись положеннями п. 9.1.22 статті 9 Статуту партії “Слуга народу”, ухвалила рішення про виключення народного депутата Миколи Тищенка з партії», — написала вона у своєму телеграм-каналі.

Речниця «Слуги народу» Юлія Палійчук додала, що нардепа позбавили керівної посади у партії.

«Миколу Тищенка звільнено з посади заступника голови фракції “Слуга Народу”. Засідання фракції відбудеться найближчим часом», — написала вона.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини