“Нечисть йде в лобову, ми насипаємо, все гуд”: військові з передової розповіли правду про Бахмут і Соледар

Окупанти перекинули “вагнерівців” з-під Бахмута до Соледара, ЗСУ зайняли ешелоновану оборону.

Після низки тривожних новин з Бахмута та Соледара про ситуацію повідомили військові, які безпосередньо є учасниками бойових дій на передовій, передає ТСН.

“Якщо коротко: з Бахмута окупанти позабирали найманців, “вагнерів”, кинули їх до Соледара. Там вони намагаються зайти із флангів, оточити Соледар. Але вони більше перемагають у Tik-Tok та Telegram”, – каже військовий на позивний Киянин.

До цього він додає:

“Наші хлопці їм наваляли так, що втрати в них великі. Я сумніваюсь, що вони (окупанти – Ред.) візьмуть Соледар. По Бахмуту ситуація така: наша артилерія насипала та насипає настільки, що ворог просто злиняв звідти. Я в Бахмуті вже тривалий час, досі такого не було. Ні Бахмут, ні Соледар ніхто здавати не буде. Щодо “захвату” шахт в Соледарі – це брехня”.

Інший військовий, відомий командир групи аеророзвідників “Птахи Мадяра” на позивний Мадяр, нам в коментарі так охарактеризував обстановку в Соледарі:

“Цю війну в Соледарі вони (окупанти – Ред.) програли з ганьбою. ЗСУ зайняли оборону на конкретних рубежах. Ми ловимо всю ту нечисть, яка йде примітивно, в лобову, та наражається на шквальний вогонь воїнів ЗСУ. У нас ніяких відходів та провалів немає! Доповідаю це суспільству, перебуваючи безпосередньо тут. Ситуацію я також прояснюю, публікуючи відповідні відео. У окупантів нуль просування. З їхнього боку купа трупів, якусь частину вони позабирали, якась – позамерзала. Але те, що їх багато – це факт. Вони лізуть – ми насипаємо. Все гуд”.

Обидва військових водночас зазначили, що, на жаль, в соцмережах дуже часто поширюється багато перекрученої інформації та коментарів. Через це радять користуватись перевіреною інформацією.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини