Сумська поскаржилася, що повернення її дочки Тоні з Росії “неможливе”

Народна артистка України Ольга Сумська поскаржилася, що її донька-акторка Антоніна Паперна, яка разом із дітьми та чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем проживає в РФ, не може повернутися додому. Зірка також додала, що дочці “дуже важко”.

Утім, конкретної причини, чому Тоня Паперна продовжує жити серед росіян, Сумська не назвала, передає ТСН.

В української акторки поцікавилися, чи зустрінеться вона з дочкою та внуками на новорічні свята. На це знаменитість відповіла, що повернення її дочки в Україну “неможливе”.

“Вона ніяк не може приїхати. Це просто неможливо з усіх боків. Це важко. Їй дуже важко. Це найважче, що можна взагалі уявити”, – сказала Ольга Сумська.

Наразі Антоніна Паперна з чоловіком та дітьми перебувають у Москві. Про війну в Україні публічно мама двох дітей – 4-річної доньки Єви та 2-річного сина Даніїла – не говорить. В одному зі своїх інтерв’ю Ольга Сумська пояснила, що дочка знає про всі жахіття, що відбувається на Батьківщині, але “в умовах страшного терору” не може говорити про це.

Між собою мама з дочкою також не обговорюють можливу мобілізацію Володимира Яглича. За словами українки, Паперна дуже нервується і схудла через стрес.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини