“Це проблема” – Фейгін заявив, що після атак по авіабазах Росії нікуди відвести бомбардувальники

В РФ більше немає облаштованих летовищ зі складами та відповідним обладнанням.

Після ударів по авіабазах “Дягілево” та “Енгельс” у Росії там більше нікуди передислоковувати стратегічну авіацію, адже більше не залишилося облаштованих для цього аеродромів. Про це розповів російський опозиціонер та юрист Марк Фейгін, повідомляє “Еспресо”, – пише ТСН.

На його думку, РФ доведеться створювати щось нове в глибині своєї території.

Передислоковувати, власне, нікуди. Вони можуть відвести бомбардувальники Ту, стратегічну авіацію кудись за Урал, але ж це не вирішує проблему. Тому що нема більше таких облаштованих, як у Саратовській області, під Енгельсом, летовищ зі складами, відповідним обладнанням, доведеться щось нове створювати в глибині Росії”, – розповів Фейгін.

Він додав, що основні російські склади стратегічного та тактичного запасу розташовані в районі Уральських гір. Тож бомбардувальники та обладнання треба переміщати кудись туди. Але йдеться про більшу відстань від Москва, Свердловська, Єкатеринбурга та Челябінська. Опозиціонер зазначив: “Це проблема”.

Опозиціонер також висловив думку, що Україна зможе влучати по російській стратегічній авіації, якщо в неї з’являться дрони з дальністю польоту у 2000 км.

“Що вже тоді казати про розвинені країни, про Захід, який має всі ці засоби вже давно?” – звернув увагу Фейгін.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини