“Вистояти цієї зими – це відстояти все” – Зеленський звернувся до українців

Зеленський

Наші захисники вже 284 дні стримують навалу росіян. Президент Володимир Зеленський записав традиційне звернення до українців.

Зима наближає Україну до перемоги

За словами президента, варто сприймати цю зиму не як випробування, а як час, що наближає Україну до головного – до перемоги, передає 24 канал.

“Кожен із цих 90 зимових днів. Ворог дуже сподівається використати зиму проти нас: зробити зимовий холод і труднощі частиною свого терору. Ми ж маємо зробити все, щоб вистояти цю зиму, як би це не було важко. Вистояти – і ми вистоїмо. Вистояти цієї зими – це відстояти все”, – наголосив Зеленський.

Він зауважив, що в Росії ще поки є ракети та перевага в артилерії.Однак в українців є те, чого окупант не має і не матиме:

  • Ми захищаємо свій дім, і це дає найсильнішу мотивацію з можливих.
  • Ми боремося за свободу, а це завжди примножує будь-яку силу.
  • Ми захищаємо правду, а це об’єднує навколо України увесь світ.
  • Ми бачимо щасливих людей, коли вони зустрічають український прапор у звільнених містах – усюди, куди повертається Україна.

“Повертаються люди, ЗСУ, всі ми. А це означає, що нас чекають всюди, де ще є окупація. Чекають і вірять, що Україна повернеться. Чекають і добре знають: якщо Росія вдерлася, то це не назавжди”, – додав глава держави.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини