“Maruv чекала на “руський мір” і зустрічала б окупантів у Києві”: Анатоліч озвучив позицію співачки щодо війни

Український телеведучий Анатолій Анатоліч озвучив позицію співачки-зрадниці Maruv, яка замовчує війну в рідній країні. Він заявив, що точно знає про прихильність зірки до “руського міру”.

Ведучий запевнив, що вона радісно зустрічала б окупантів у столиці, якби їм вдалося зайти в Київ, де вона перебувала на початку повномасштабного вторгнення. Про це Анатоліч розповів в Instagram-stories, передає Обозреватель.

Автор згадав про Maruv, коли приїхав до Павлограда Дніпропетровської області – міста, де народилася співачка. Він вирушив прифронтовими селами з гуманітарною місією і розповів, що Павлоград неодноразово обстрілювали.

“Жодного слова про війну в Україні чи про обстріли рідного Павлограда від Maruv не було. Ну і х*й з нею. Її справа. Скажу більше. Точно знаю, що Maruv чекала на “русский мір” і точно б зустрічала в Києві окупантів”, – написав Анатоліч.

Він також назвав співачку “непотребом” і закликав обмежити споживання контенту лідерів думок, які замовчують або підтримують війну в Україні.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини