З’явилися фото наслідків ракетного удару по передмістю Львова

Росіяни влучили у житлові будинки в Солонці.

Під час масованої ракетної атаки на Львівщину у вівторок, 15 листопада, відбулося влучання в житловий квартал у селі Солонка біля Львова, пошкоджені чотири будинки. Місцеві депутати оприлюднили фото з місця події, передає ZAXID NET.

«От такий приліт в Солонку. Надіюся, що сільська та обласна рада за наші бюджетні кошти допоможе постраждалим відновитись, іде зима», – повідомила депутатка Солонківської сільської ради Надія Баволяк у групі громади у Facebook.

Вона закликала небайдужих допомогти постраждалим з відновленням, запропонувавши їм допомогу.

«По Солонці – прильоти серед житлового кварталу, пошкоджено чотири будинки. До медиків звернулась одна людина», – розповів перший заступник голови Солонківської ОТГ Микола Пущак. На щастя, внаслідок обстрілів обійшлося без жертв.

За даними Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, 37-річного чоловіка, який постраждав від вибуху в Солонці, госпіталізували у важкому стані.

«Пацієнта з осколковим пораненням грудної клітки та живота, гемопневмотораксом, геморагічним шоком ІІ ступеня каретою швидкої допомоги госпіталізували у 8 лікарню», – йдеться в повідомленні центру.

Голова Солонківської ОТГ Богдан Дубневич запевнив, що всі ушкоджені будинки в cелі почнуть вже сьогодні відновлювати коштами сільської ради.

«Вибито вікна, пошкоджено дахи, порозривало брами, це щастя, що ніхто не постраждав. Вирва перед людськими воротами діаметром близько 5-6 метрів і глибиною більше, як 4 метри. Працюємо, ліквідовуємо, підтримуємо наших мешканців», – написав Богдан Дубневич 16 листопада у Facebook.

Нагадаємо, у вівторок, 15 листопада, росіяни здійснили чергову масовану ракетну атаку на Львів та Львівську область, випустиши понад 10 ракет. У місті та у передмісті пролунала серія вибухів. Пошкоджені три енергетичні об’єкти, Львів та кілька районів області без світла. У Львові з’явилися проблеми з водопостачанням та мобільним зв’язком.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини