“Бачив їх буквально декілька днів” – Вакарчук розповів про зустрічі з родиною під час війни

Співак не має змоги часто бачитися з маленькими дітьми.

Лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук розповів, як часто йому вдається бачитися з родиною під час повномасштабної війни в Україні, – пише ТСН.

Музикант, який у липні цього року вдруге став батьком, зізнався, що не має змоги часто бачитися із сім’єю. На початку війни Вакарчук взагалі не зустрічався із близькими, адже увесь час присвятив боротьбі з ворогом.

“Перші три місяці не бачив їх взагалі. Це було неможливо. Я розумів, що я мушу сконцентруватися на найголовнішому. Коли фронт, якщо можна так сказати, стабілізувався, я зрозумів, що є момент, коли можна побачитися. Коли є можливість викроїти час, я отак це роблю”, – розповів Вакарчук в інтерв’ю ForbesUkraine.

Також Святослав поділився своїми емоціями після народження донечки. За словами співака, зараз маленькі діти дарують йому віру та сили.

“З одного боку, можна сказати: “Боже, як тяжко, що під час війни народжуються діти”. А з другого боку, якби у мене не було маленького сина і донечки, які дають шалену енергію та силу, можливо, мені було б тяжче переживати цю війну. Добре, що у мене є такий оберіг”, – поділився Вакарчук.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини