Це стара людина, яка не пам’ятає, про що вона говорила, – Зеленський про Путіна

У Кремлі намагаються вмовити Україну продовжити переговори різними маніпулятивними методами. Однак Президент України вкотре наголошує, що жодних розмов, поки при владі в Росії Путін, не може бути.

Володимир Зеленський каже, що відновлення перемовин буде можливим лише після звільнення українських територій та усунення від президентства кремлівського диктатора, передає 24 канал.

Зеленський каже, що Путінське “бла-бла-бла” нічого не варте

Президент України в інтерв’ю канадським телеканалам CTV та CBC зазначив, що Владімір Путін купу разів порушував міжнародне право та всі обіцянки, що були сказані на Нормандському форматі.

Зверніть увагу! Нормандський формат — зустрічі у чотиристоронньому форматі, де обговорюють питання щодо російської збройної агресії проти України.

Тоді російська сторона відмовлялася говорити про Крим, стверджувала, що Росія не збирається йти повномасштабною війною чи окуповувати українські території. Путін скандував, що не має жодного стосунку до ситуації на Донбасі й що російських військових там теж немає.

Все це “бла-бла-бла” старої людини, яка вже не пам’ятає, що вона говорила. Де він слово давав, а де не давав, – каже Зеленський.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини