“Відповімо жорстко, вдаривши по ваших воєнних об’єктах” – ЗСУ попередили армію Білорусі

У Збройних Силах України закликають білорусів не вступати у війну Росії проти нашої країни. ЗСУ звернулися до білоруського народу з проханням не виконувати злочинні накази, які готується віддати самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко

Звернення опублікувало Управління стратегічних комунікацій (СтратКом) ЗСУ. У повідомленні наголошується, що Україна не збирається нападати на Білорусь, попри заяви Лукашенка, який говорить про буцімто загрозу з боку України, передає 24 канал.

ЗСУ відповідатимуть з допомогою всього військового арсеналу

У ЗСУ підкреслили, що Україна та Білорусь завжди жили в мирі. Водночас наші воїни попередили, що у випадку агресії з боку Білорусі Україна буде відповідати зі всією жорсткістю, як “відповідає усім окупантам”.

ЗСУ попереджають, що відповідатимуть з усім військовим арсеналом і завдаватимуть ударів по військових об’єктах Білорусі.

“Ми не хочемо цього”, – йдеться у повідомленні.

Білорусам нагадали, що режим Лукашенка надав Росії свою територію для наступу на Україну, а також майданчик для бомбардування українських міст і сіл. Натомість Україна жодного разу не відповіла Білорусі на агресивні дії.

Дружбу між нашими народами ми цінуємо більше можливості відповісти на злочинні рішення вашого керівництва, – йдеться у повідомленні.

ЗСУ закликали білоруську армію не дати себе втягнути у війну та здаватися українським силам у полон, якщо вони отримають наказ про наступ.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини