Вдале нічне полювання: над Дніпропетровщиною знищили 5 ворожих дронів-камікадзе

Росія продовжує атакувати Україну дронами-камікадзе. Упродовж ночі на 15 жовтня кілька ворожих пристроїв вдалося збити над Дніпропетровською областю.

Про це повідомив глава ОВА Валентин Резніченко. Він зауважив, що втрати ворога у техніці цієї ночі лише зросли, передає 24 канал.

Українські військові ефективно виконують роботу

Збити над Дніпропетровщиною п’ять БпЛА “Shahed-136” вдалося військовим з повітряного командування “Схід”. Ворожі безпілотники-камікадзе “приземлили” близько опівночі. Відомо, що три пристрої окупантів знищили над Криворізьким районом, а ще два – над Нікопольським.

Безпілотники, збиті над Дніпропетровщиною, могли і не бути спрямовані на область. Чого не скажеш про реактивні системи залпового вогню й інше озброєння, яким її цієї ночі окупанти обстрілювали.

Ворог поранив двох людей

Резніченко також повідомив, що російські загарбники упродовж цілої ночі тероризували Нікопольський район. По ньому били з “Градів”, “Ураганів”, а також важкої артилерії. Під обстріл потрапили три громади: Нікопольська, Марганецька та Червоногригорівська.

Відомо, що по Нікополю ворог випустив понад 50 снарядів. Внаслідок цього поранень зазнали 35-річний чоловік і 42-річна жінка. Вони перебувають у лікарні у стані середньої тяжкості.

Ворожа атака побила понад 10 багатоповерхівок і приватних будинків. Крім того, понищене транспортне підприємство, кілька крамниць, гаражний кооператив, декілька офісів і автівки.

Наслідки обстрілів Нікопольського району 15 жовтня / Фото з телеграма Резніченка

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини