“Я більше не можу її терпіти”: британець, який покинув родину заради біженки з України, розірвав стосунки

За словами чоловіка, у дівчини може бути посттравматичний розлад через війну

Тоні Гарнетт вирішив перестати зустрічатися з українкою Софією Каркадим, яка втекла від російського вторгнення до Великої Британії. Про це повідомляє 5 канал із посиланням на MailOnline.

Це сталося через 4,5 місяці спільного життя. Заради цих стосунків чоловік покинув свою кохану та двох дітей, але згодом розчарувався у своєму рішенні. За словами Тоні, Софія не вміє вживати алкогольні напої і навіть пошкодила ножем їхній орендований будинок, після чого чоловіку довелося звернутися до поліції.

Історія Тоні Гарнетта

“Я більше не можу терпіти її образи чи гнів. Я залишив Лорну (колишню кохану – “Дивогляд”) і своїх двох дітей заради неї, і доклав усіх зусиль, щоб допомогти їй зберегти нас разом. Я сподіваюся, що вона знайде безпечне місце для життя і буде в щасливішому місці. Але вона не для мене”, – поділився Гарнетт.

Історія Тоні Гарнетта

Після розриву, як стверджує британець, він отримував листи від українки. Вона писала, що кохає його та хоче помиритися. Однак, Тоні не хоче давати їй “черговий шанс” і вважає, що у Софії може бути посттравматичний розлад через війну.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини