Думаємо на два кроки вперед: Порошенко з волонтерами передають на фронт сотні пічок-буржуйок та радіостанцій

Петро Порошенко з волонтерами передають на фронт пічки-буржуйки. Порошенко наголошує: йдуть холоди, і треба потурбуватись, щоб у хлопців на передовій було чим зігрітися.

Про це повідомляє офіційний сайт “Європейської солідарності”, передає Еспресо.

“Збройні Сили України просуваються вперед, звільняючи населені пункти і наших співвітчизників на Харківщині та Херсонщині. Ми ж тримаємо за них кулаки і думаємо на два кроки вперед, як забезпечити кожного українського воїна всім необхідним”, – пояснює Порошенко.

“Ви вже звикли за більш як півроку війни, що наша команда сконцентрована на дуже високотехнологічних речах: на стратегічних дронах, на роботах, на бронетехніці. Ну і на пікапах, бронежилетах, касках, радіостанціях. Але наближається зима. Буде холодно. І окрім генераторів, ми вирішили забезпечити наших захисників буржуйками”, – пояснює Порошенко.

Волонтери знають, буржуйка потрібна в кожному окопі, в кожній землянці.

“Буржуйки дуже добре гріють. Дрова в них горять по 8-10 годин. Можна закласти повний комплект і не вставати для того, щоб підкинути дров”, – говорить Петро Порошенко.

“Дякуючи нашій з вами ініціативі – нашим воїнам буде тепло взимку, і від буржуйок, і від тепла наших сердець”, – зазначає Порошенко.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини