“Гнида сезону”: Астаф’єва висловилась про зрадницю Тодоренко, яка вийшла на червоний хідник у Москві

Мовчунка Регіна Тодоренко знову пробила чергове дно.

Зрадниця Регіна Тороденко вийшла на червоний хідник у Москві, тоді як російські військові щодня вбивають українців та обстрілюють Україну, зокрема й рідну Одесу співачки, передає ТСН.

На це спокійно не могла реагувати українська виконавиця Даша Астаф’єва. Артистка зазначила, що зрадниця Регіна перемагає у номінації “Гнида сезону”.

Також про чергову витівку путіністки не став мовчати ведучий Анатолій Анатоліч. Знаменитість зазначив, що поки Регіна вихвалялась у Москві, у багатьох українських містах лунала повітряна тривога.

Також ведучий наголосив, що хідник, яким прийшлася Тодоренко, червоний від того, що там всюди кров українців, яких окупанти вбили за пів року повномасштабної війни.

“Українка на червоному хіднику московського кінофестивалю. Цей хідник червоний від крові українців, що загинули за останні пів року. Повітряний поцілунок фотографам. Повітряна тривога українцям”, – зазначив Анатоліч.

Зазначимо, коли Росія розв’язала в Україну жахливу війну, уродженка Одеси Регіна Тодоренко вирішила мовчати про це. Коли її українські прихильники очікували від неї підтримки, співачка, яка живе в РФ, вирішила поводитися так, ніби жодної війни немає.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини