Олег Скрипка пригадав, як надавав на горіхи ідеологу “руского міра” Дугіну

Фронтмен гурту “Vоплі Vідоплясова” Олег Скрипка розповів, як надавав на горіхи ідеологу “руского міра” Дугіну за антиукраїнські висловлювання.

Музикант Олег Скрипка пригадав, як мав конфлікт з російським філософом Олександром Дугіним, якого називають ідеологом “руського миру” та соратником Путіна, – пише ТСН.

Загалом, інцидент трапився ще наприкінці 90-х років. Тоді Олег Скрипка мав концерт в одному з нічних клубів Москви. Після вступу “Vоплі Vідоплясова” свою промову вирішив висловити й путініст Дугін. Він почав просто зі сцени таврувати українців та називати їх зрадниками.

Олег Скрипка у гримерці чув усі висловлювання Дугіна та просто одягнув верхній одяг та рушив до виходу з клубу. Та путініст на цьому не зупинився. Він почав нецензурно лаяти Скрипку.

Музикант не став терпіти приниження, а просто вдарив з ноги у щелепу Дугіна.


“Ще до початку військової агресії з боку Росії, в кінці 90-х, мали місце конфлікти в кулуарах московських нічних клубів. І вже тоді вони закінчились нашою перемогою! Слава Україні!” – зазначив Скрипка.

Нагадаємо, 20 серпня в Московській області вибухнув автомобіль, у якому перебувала 29-річна Дар’я Дугіна — дочка філософа Олександра Дугіна. Вона загинула на місці. Дугін після смерті доньки потрапив до лікарні.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини