“Росія завжди бреше!” Радник Конгресу США закликав дати Україні далекобійні ракети

Старший радник Конгресу США Пол Массаро після ударів Росії по Одеському морському торговому порту заявив, що “Росія завжди бреше”, а “угоди з нею – гірше ніж нічого”. Він заявив, що Росія має бути розгромлена на полі бою та приречена на повну ізоляцію.

Захід після російських ракетних ударів по порту в Одесі має негайно передати Україні ракети, які можуть бити на 300 км. Про це Массаро написав у своєму Twitter, передає Обозреватель.

Старшого радника Конгресу США так сильно шокувало віроломство Росії, яка вдарила по одеському порту через лічені години після взятих на себе зобов’язань цього не робити і підписаних у Стамбулі угод про розблокування експорту українського зерна, що один із твіттів у нього в профілі складається з однієї повторюваної і тієї ж фрази: “Росія завжди бреше!”.

Він назвав РФ країною-терористом і зазначив, що “угода з Росією – гірше, ніж нічого”, адже агресор ніколи не виконує взятих на себе зобов’язань.

“Методи зовнішньої політики Росії: 1) Росія створює проблему 2) Росія вдає, що шукає дипломатичне вирішення проблеми 3) Росія підписує угоду 4) Росія негайно порушує угоду 5) Росія звинувачує всіх інших у своїх діях 6) Промийте і повторіть”, – обурився Массаро.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини