“Усі бажають перемоги, але хто перемагатиме? Треба йти і воювати”: Бурмака про рішення Генштабу щодо пересування військовозобов’язаних

Українська співачка Марія Бурмака, яка зараз перебуває в Польщі, 7 липня на своїй сторінці в Instagram висловилася за підтримку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Свою публікацію вона оприлюднила після того, як у мережі розкритикували ініціативу Генштабу ЗСУ щодо необхідності отримання військовозобов’язаним дозволу на виїзд за межі “свого району чи області”, передає інтернет-видання Гордон.

“От шо скажу з приводу хейту навколо цього. Я повністю довіряю ЗСУ та Залужному. От жодне рішення не ставлю під сумнів, бо я не військова і можу не знати багато. Якщо буде якесь рішення – значить, воно правильне. Жодна дружина, мати, дочка не хоче, аби їхні хлопці гинули на війні. Війна – зло і жах. Але щоб перемагати, треба йти і воювати. Усі бажають один одному перемоги, але хто перемагатиме? – написала артистка. – Чому одні там, хоч вони і не служили, і не вміли, і не військові, а іншим можна там не бути? Тому дякую ЗСУ та головнокомандувачу. Ви наша сила, опора і надія”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Марія Бурмака (@mariaburmaka)

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини