“Люди думають, що це якесь шо попало” – Тарас Тополя емоційно прокоментував вступ зірок до ТрО

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який служить в ТрО, прокоментував ставлення людей до вступу зірок до лав тероборони.

У інтерв’ю програмі ЖВЛ Тарас Тополя розповів, що люди ставляться до цього легковажно, мовляв, вступили, вийшли, – пише ТСН.

Але, каже Тарас, все насправді доволі серйозно:

“Після початку війни, коли був оцей парад зірок вступу до ТрО, всі чомусь думають, що вступ зірки до ТрО це якась така окрема історія, така показуха, вступив, зробив пару селфі, а далі в тебе спецзавдання якесь, ти десь там чілиш в Європі, їздиш з якимись благодійними концертами. Люди це сприймають: вступив до ТрО, вийшов з ТрО, туди-сюди. Якесь шо попало. Я хочу акцентувати на тому, що коли людина прийняла рішення вступити до лав ТрО, сили територіальної оборони це є сухопутні війська, це збройні сили. Це люди, які приймають присягу і беруть на себе певні функції”, – наголосив Тополя.

Також він відповів, чи не думав про те, щоб поїхати до своєї родини – дружини Alyosha та їхніх трьох малолітніх дітей – 9-річного Романа, 6-річного Марка та доньку Марію, якій у серпні виповниться два роки, до Америки. Як відомо, багатодітні чоловіки мають право виїхати за кордон.

“На гурті “Антитіла”, а тут ми не гурт “Антитіла”, ми просто такі самі солдати, як і інша енна кількість людей. І от коли ти вищезгадану функцію береш на себе, якщо ти скажеш: “Чуваки, я полечу до Америки. Мені треба”. А в мене запитають: “А мені, що не треба? А мені в Жашків не треба? Чи в Стрий? Чи в Славське? Чи в Житомир?”. А хто буде робити роботу замість Тополі? Тому всі ці історії, щоб побачитись з родиною – це все дуже не просто”, – пояснив співак.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини