Вчителька зі школи Ані Лорак пояснила мовчання співачки про війну: вчилася з натяжкою, а шукає там, де краще

Мовчання про війну в нашій країні народної артистки України Ані Лорак, Кароліна Куєк, яка мешкає в країні-агресорі Росії, продовжують обговорювати.

У мережі його активно коментують земляки співачки, – пише Оbozrevatel.

Раніше про це висловився шансоньє із Чернівців Еміль Крупник. Наразі статтю зі словами музиканта прокоментувала вчителька зі школи Ані Лорак Ольга Ящук. Вона розповіла, що в юності артистка навчалася з натяжкою та додала, що ще тоді зрозуміла нутро майбутньої зірки – шукати там, де краще.

На сторінці видання “Молодий Буковинець” у Facebook з’явилася стаття на інтерв’ю Крупника для видання “ГОРДОН”, де він згадав про Ані Лорак. Педагог залишила свій коментар під постом.

У мережі обговорюють мовчання Ані Лорак про війну.

“Лорак (кароліна) навчалася у школі м. Чернівці, де я працювала. Ставилися до неї добре, навіть любили. Вона була приємною дівчиною, хоч і вчилася з натяжкою. Ставши зіркою, в інтерв’ю говорила, що над нею знущалися. Тож нутро її я ще тоді зрозуміла. Шукає, де краще. Але треба ще мати ДУШУ та РОЗУМ”, – написала Ящук, яка, за її словами, викладала у Чернівецькій школі-інтернаті №4.

Ольга Ящук пояснила мовчання Ані Лорак про війну.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини