Блюзнірство найвищого ступеню: кремлівські пропагандисти оголосили українську мову “своєю” й зняли кліп “Пливе кача” на “Азовсталі”

Кремлівські пропагандисти зняли кліп українською мовою на заводі “Азовсталь” у Маріуполі. При цьому вони використали пісню “Пливе кача”, цинічно пояснюючи, що “это наш трофей”.

Про це пише український блогер Антон Комаров на своїй сторінці у Facebook, – повідомляє Прямий.

Зазначається, що російський державний телеканал RT зняв кліп на заводі “Азовсталь” у Маріуполі на пісню “Пливе кача”, написану українською мовою прокремлівським воєнкором Акімом Апачовим. “Це рідкісний випадок використання української мови у російській пропаганді”, – йдеться у дописі.

Зауважимо, в тексті “твору” російських пропагандистів говориться про те, що Крим – російський, а також що на “Азовсталі” “хоронят демонов” і ракети “Калібр” летять “врачами больного украинства”.

Крім того, пропагандист Апачов пояснив своє рішення тим, що “сама песня написана на украинском языке, потому что мы его забираем себе. Это наш трофей”.

Тим часом росіяни продовжують красти все українське. На цей раз вони переспівали знамениту пісню “Мам”, написану фронтменом гурту “Скрябін” Андрієм Кузьменком.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини