Порошенка, який стверджував, що його не випускають до Нідерландів на з’їзд партії, бачили під час прогулянки з донькою в Лондоні – ЗМІ

П’ятого президента України, народного депутата, лідера партії “Європейська солідарність” Петра Порошенка, який виїхав у відрядження до Нідерландів, помітили в Лондон (Великобританія).

Про це 6 червня написала “Українська правда“.

Журналіст видання Михайло Ткач також опублікував у Facebook фото, на яких видно людей, схожих на Порошенка та одну з його дочок, які гуляють вулицею.

Джерела Ткача стверджують, що кадри знято у британській столиці. За їхніми даними, у суботу, 4 червня, колишній президент прибув до Лондона, а в ніч на 6 червня повернувся до Польщі.

Водночас офіційно оформлене Порошенком відрядження на конгрес Європейської народної партії в Роттердамі (Нідерланди), за інформацією “Української правди”, закінчилося 2 червня.

Сам Порошенко у соцмережах раніше повідомляв, що презентував на Європейському фінансовому конгресі у польському місті Сопот програму економічного відновлення України.

“У той час, коли мільйони українців не мають уже більше ніж 100 днів змоги провести вікенд із родиною за кордоном, а дехто взагалі вже повертає родини в Україну, це виглядає як виключне право і зловживання своїм політичним становищем”, – прокоментував Ткач свій пост.

@ob_ivan Кого только не встретишь в Лондоне😂😅удивительная встреча однако😃 #порошенко ♬ оригинальный звук – Ivan

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини