Син Тіни Кароль порушив дрес-код британської школи заради України: ось такий у мене козак

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, як її 13-річний син Веніамін підтримує Україну. Вже довгі роки хлопчик навчається у Лондоні. В англійській школі учні повинні дотримуватися суворого дрес-коду, проте підліток ризикнув його порушити 19 травня, у День української вишиванки.

Веня вирушив до школи у гарній вишитій сорочці. Про це 37-річна артистка розповіла під час телемарафону UAРазом, пише Обозреватель

“Він порушив дрес-код і пішов до школи, у них є шкільна форма, не у сорочці, а у вишиванці. Ось такий у мене козак”, – поділилася вокалістка.

Сама Тіна Кароль зараз також закордоном. Раніше вона відвідувала Японію, де розповідала владі та громадськості про злочинну війну на Батьківщині. Наразі співачка знаходиться у Франції на Каннському кінофестивалі. 19 травня зірка, як і її син, одягла вишиванку, щоб заспівати на престижному заході перед відомими кінодіячами.

Тіна Кароль на кінофестивалі у Каннах

“Я в День вишиванки вирішила виступати у вишиванці. Удома в Києві штук 10 у мене їх є. А найулюбленіша та, яку мама подарувала. Вона червоно-чорна”, – розповіла Кароль.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини