“Вважають, що можуть зламати”: у МВС заявили, що окупанти змінили стратегію щодо України

Росія змінила стратегію і почала обстрілювати залізницю, щоб у такий спосіб зупинити експорт України. Однак такі дії окупантів лише уповільнюють роботу та викликають затримки, але не зупиняють рух товарів.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі національного телемарафону. Він нагадав, що з початку війни рашисти так само намагалися зруйнувати ланцюги постачання палива, обстрілюючи нафтобази. І не досягли мети, – пише Оbozrevatel

“Зараз вони змінили стратегію і стріляють по залізничній інфраструктурі, вважаючи, що це дозволить їм зупинити рух товарів, причому в обох напрямках. Як у центр і на схід, куди йдуть продукти харчування та промтовари, і все, що потрібно для армії, так і зі сходу на захід”, – зазначив він.

Денисенко розповів про зміну стратегії РФ

За його словами, поки що все, що роблять окупанти, лише затримує роботу залізниці.

“В принципі у нас, оскільки заблоковані порти, весь експорт – це західний кордон. Вони вважають, що зможуть зламати експорт України, а це одне з основних надходжень до бюджету країни. На щастя, поки що те, що робить Росія, всього лише сповільнює роботу залізниці та просто призводить до певних затримок”, – зазначив Денисенко.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини