Притула розповів про дзвінок соліста Kalush Orchestra одразу після фіналу нацвідбору (відео)

Популярний український телеведучий та шоумен Сергій Притула, не приховуючи симпатії до хіп-хоп-колективу KALUSH Orchestra, зізнався, що у фіналі Національного відбору на Євробачення-2022 “кулаки тримав” саме за реперів.

Крім того, соліст гурту Олег Псюк після оголошення результатів зателефонував знаменитості, щоб попросити поради, – пише Оbozrevatel.

Про це Притула, який з 2017-го до 2021-го був незмінним ведучим нацвідбору, повідмив колезі Катерині Осадчій у програмі “Світське життя” (1+1). Ведучий розповів, що побажав музикантам успіхів, проте як профільний експерт нічого пореокмендувати не зміг.

“Олег телефонував мені наступного дня після того, як усе це сталося. Запитував, що робити в таких ситуаціях. Але я, чесно кажучи, не настільки фаховий експерт, який може щось радити у питаннях комунікації із “Суспільним Мовником”, який сам встановлює правила. Побажав їм удачі. Так, справді, кулаки тримав за Kalush. Маю дуже глибокі сантименти до цих хлопців”, – поділився Притула.

Притула розповів, за кого вболівав на нацвідборі на Євробачення-2022

Варто зазначити, що за день до фіналу телеведучий опублікував на особистій сторінці в Instagram дружній знімок із музикантами. Він побажав претендентам на перемогу “порвати” конкурентів та глядачів, а ті у свою чергу пообіцяли виправдати надії.

KALUSH Orchestra та Сергій Притула

Також шоумен не міг не прокоментувати скандали та казуси, що виникли під час та після проведення шоу. На думку артиста, це є невід’ємною частиною кожного нацвідбору.

“Скандали – це невід’ємна частина Національного відбору на Євробачення. І я не скажу, що за час моєї роботи ведучим на нацвідборі їх не було. Вони теж були. Щоправда, трохи іншого формату. Креативна індустрія, шоу-бізнес, музика, спорт, телебачення виконують певну таку терапевтичну функцію розвантаження мозку. Люди повинні випустити зайву енергію, що накопичується від зовнішньої агресії”, – висловився Сергій.

Нагадаємо, організаційний комітет національного відбору на Євробачення-2022 дискваліфікували Alina Pash (Аліну Паш) за фальшиву довідку про перетин українського кордону з окупованим Кримом у серпні 2015 року. Перед цим стало відомо, що співачка самостійно зняла свою кандидатуру з участі у пісенному конкурсі, оскільки не хоче бути частиною “брудної історії”.

Група Kalush Orchestra з піснею Stefania посідала друге місце у національному відборі з 14-ма балами.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини