«Відчуття огидні»: Рудницька прокоментувала фінал нацвідбору на Євробачення-2022

Музиканти Kalush Orchestra звинуватили Суспільного мовника у фальсифікації балів від журі та глядачів

Заслужена артистка України Анжеліка Рудницька на скандал у фіналі національному відборі на Євробачення–2002. Відповідний пост співачка написала на своїй сторінці у Facebook, – пише Главком.

Нагадаємо, фінал національного відбору на Євробачення–2022 відзначився гучним скандалом. Після оголошення переможця гурт Kalush Orchestra заявив про фальсифікації.

Музиканти звинуватили Суспільного мовника у фальсифікації балів від журі та глядачів. Гурт Kalush Orchestra вимагав показати їм протоколи голосування глядачів, і це при тому, що саме за цим голосування цей гурт набрав найбільше балів. А от за балами журі він посів третє місце.

Артисти також пояснюють, що проблема в тому, що під час прямого ефіру не показали фінальні голоси і ведучий плутався в цифрах під час оголошення балів за результатами голосування глядачів. Ситуацію вирішив врегулювати член журі Ярослав Лодигін, але також заплутав присутніх.

Анжеліку Рудницьку також здивувало те, що ведучий Тімур Мірошниченко міг заплутатись у балах під час оголошення результату.

«Що це було? Нагадаю, що Тім Мірошниченко – не просто красунчик, він – супер профі, який багато років веде і коментує «Євробачення», який має величезний досвід ведення прямих ефірів. Затягування часу, коли конверт вже у руках і на листку лише вісім цифр – це профанація. Марія Єфросиніна, яка на початку заявила, що вона завжди максимально чесна, у фіналі повідомила, що вона оголошувати цифри навіть не візьметься. Розумію, що в ефірі може трапитися усе, що завгодно. Але відчуття огидні…», – написала Рудницька.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини