«Скидаємось по 100 тисяч»: екснардеп Добродомов закликав патріотів підтримати збірну України для перемоги над росіянами

Вже завтра розпочнеться півфінал чемпіонату Європи з футзалу між Україною та Росією. Для того, щоб мотивувати спортсменів, екснардеп Дмитро Добродомов та його колега Андрій Мисик закликали небайдужих громадян фінансово підтримати збірну.

Про це Добродомов заявив на своїй сторінці у «Фейсбук», передає Вголос.

Як зазначив Андрій Мисик, у разі перемоги над Україною, російським спортсменам виплатять по 20 тис. доларів. Відтак, щоб підтримати нашу збірну, він готовий від себе виділити 100 тис. грн.

Згодом його ідею підтримав екснардеп Дмитро Добродомов. Він заявив, що теж готовий фінансово підтримати українських спортсменів та закликав небайдужих людей долучитись до акції.

“Класна ініціатива мого колеги Андрія Мисика! Я теж доєднуюся до неї. Отож, готовий виділити так само 100 тисяч гривень преміальних українській збірній – у разі перемоги над руськими! Закликаю усіх небайдужих доєднатися до цієї ініціативи і доброю справою підтримати наших спортсменів!” – написав Добродомов.

Нагадаємо, 4 лютого відбудеться півфінал чемпіонату Європи з футзалу, в якому між собою боротимуться збірні України та Росії. Спекотне протистояння пройде в Амстердамі на «Ziggo Arena».

Матч розпочнеться о 18:00 за київським часом. У прямому ефірі цю гру покаже телеканал «UA:Перший». В інтернеті легально та повністю безплатно цей матч можна буде переглянути на сайті Суспільне | Спорт

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини