“Снєжа, ти йо..нулася?”: українська дизайнерка прокоментувала допис Єгорової про Прутіна, та відповіла

Сніжана Єгорова знову оскандалилася.

Ведуча та колишня дружина Антіна Мухарського Сніжана Єгорова вкотре оскандалилася, повідомивши у мережі про політичні погляди, зокрема підтримку Володимира Путіна, та отримала реакцію від відомих українців. Перша їй відповіла в мережі письменниця і дизайнерка Ольга Навроцька, – пише Главком.

Під постом Єгорової Ольга написала їй в матюкливій формі, чи не збожеволіла вона з такими заявами про підтримку президента Росії. Зазначимо, що коментар Навроцької зібрав 3,4 тис. лайків. «Снежа, ти еб…нулася?» – написала Ольга.

фото: скріншот з FacebookПізніше у соцмережі Ольга пояснила свої висловлювання. «Я вчора нормально так поматюкалася в соцмережах. Під гарячу руку трапилася Єгорова… Зрозуміло, це мало що поміняє, зате від душі. Зараз взагалі час такий, що без матюка нікуди. Толерантність і таке інше в мене вичерпалися. Я не робитиму вигляду, що я вище цього і надсилатиму всім мудакам «промінчики добра». Мої промінчики добра я спрямовуватиму лише своїм адекватним друзям і патріотам моєї країни. Вас я люблю, і з вами мені не страшно», – написала Навроцька.

Єгорова поспішила їй відповісти, перейшовши на особисті образи.

фото: скріншот з Facebook

Зазначимо, що українці підтримали Навроцьку в її патріотизмі і відзначили, що, на жаль, таких «Сніжан тисячі».

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини