“Українці готові голими руками роздирати російських окупантів” – командувач ООС

Командувач операції Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк заявив, що Збройні сили завдадуть великих втрат будь-яким окупантам, а українці готові “роздирати росіян голими руками”.

Про це генерал Павлюк сказав у інтерв’ю британському виданню The Times, передає Новинарня.

“У нас близько пів мільйона людей, які пройшли війну, в якій вони когось або щось втратили. Пів мільйона, які втратили рідних, домівку чи друзів, і вони готові голими руками роздирати росіян. Українські захисники сповнені рішучості спустошити будь-яку російську силу, достатньо нерозумну, щоб вторгнутися на нашу батьківщину”, – наголосив генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

За його словами, якщо розвідці вдасться передбачити напрямок основного російського удару, то після перших великих втрат окупанти далі не підуть: “Путін усвідомлює, що після великих втрат його армія може зупинитися сама”.

Також командувач ООС зазначив, що нове російське вторгнення в Україну може статися після 20 лютого – дати закінчення Зимових Олімпійських ігор, які з 4 до 20 лютого відбуватимуться у Пекіні.

Тоді ж завершаться білорусько-російські військових навчань “Союзна рішучість”, які пройдуть поблизу українських кордонів.

За його словами, президент Російської Федерації, ймовірно, захоче задобрити Китай, а тому не затьмарюватиме Олімпіаду вторгненням в Україну.

За словами командувача ООС, РФ уже розгорнула 54 бойові тактичні групи, включно з 36 балістичними ракетами середньої дальності “Іскандер”, деякі з яких можуть досягнути Києва.

Водночас він наголосив, що для спротиву російським окупантам буде задіяна не лише армія, а й територіальна оборона.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини