Остапа Стахіва знову кличуть до суду

Мають розглядати справу про продовження запобіжного заходу.

Про це підтвердили у Галицькому районному суді Львова, передає Еспресо.Захід.

Завтра, 14 січня, у Галицькому районному суді Львова продовжать розгляд справи лідера так званих антивакцинаторів Остапа Стахіва. Розглядатимуть продовження запобіжного заходу. Засідання розпочнеться об 11-й годині. Справу розглядатиме суддя Олег Юрків.

Тим часом у телеграм-групі “Права людини” вже закликають прихильників обвинуваченого збиратися на протест біля будівлі суду.

Нагадаємо, Стахіва відправили на психіатричну експертизу.

Галицький районний суд Львова обрав запобіжний захід лідеру антивакцинаторів Остапу Стахіву. Чоловіка взяли під варту із правом внесення застави майже мільйон гривень.
У Києві антивакцинатори виходили на протест – вимагають звільнити лідера руху Остапа Стахіва.

Раніше Остапа Стахіва доставили до зали суду, де він давав перші коментарі з камери. Казав, що напередодні невідомі викрали з лікарні і відвезли у слідче відділення. За його словами, він зле почувався.

Перед тим працівники Служби безпеки України провели обшуки у відомого львівського антивакцинатора Остапа Стахіва.

Згодом його госпіталізували до лікарні. Як повідомили у лікарні швидкої допомоги, разом із чоловіком у приміщення лікарні прийшла ще група агресивних людей. Втім у лікарні наголосили, від них Остап Стахів вийшов цілий і неушкоджений.

Лідера “антивакцинаторів” Остапа Стахіва, якому СБУ вручила підозру, звинувачують у закликах до повалення конституційного ладу в Україні та співпрацею з Російською Федерацією.

Раніше також писали, що львівські депутати звернулися до СБУ з приводу діяльності антивакцинатора Стахіва. Вони вимагали розпочати досудове розслідування та перевірити наявність російського впливу на рух антивакцинаторів.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини