Директор сільської школи показав меню від Клопотенка і викликав емоції соцмереж (фото)

З нового року вихованців дитячих садочків та шкіл годують за оновленим меню

Директор однієї з сільських шкіл, що на Чернігівщині, разом з учнями вирішив куштувати нове шкільне меню. Директор Гнідинцівської школи Володимир Алєксєєв пообіцяв щодня приходити до їдальні і смакувати страви, які запропонував відомий кулінар Євген Клопотенко. Своїми першими враженнями від крем-супу з моркви та курятини з паприкою педагог поділився у Facebook, передає Главком.

«Щойно віддав пусті тарілки кухарці. Пусті, бо обід виявився напрочуд смачним. Я б навіть сказав – цікавим:

Морквяний суп-пюре.
Гречка.
Курятина з паприкою.
Чай із корицею та молоком.
Пишу на повному серйозі – дуже смачно», – написав директор Алєксєєв.

Очільник школи додав, що зовсім не любить крем-супи, проте не відмовився покуштувати цю страву із шкільного меню. «Навіть коли запропонують у ресторані безкоштовно і я буду дуже голодним – відмовлюся. Але… Аби показати на власному прикладі та особисто відчути усі смакові особливості – їстиму усе, що їстимуть діти. Дітям крем-суп не зайшов. Але це передбачувано. Звикаємо! Зате чай усім сподобався», – написав Алєксєєв.

Під постом директора школи його дописувачі активно ділилися враженнями від нового шкільного меню. Хтось захоплено ставиться до реформи харчування, а комусь нові страви не до вподоби:

  • Вже запрацювало..? Всі продукти подаються окремо! Маю на увазі каша в одну тарілку, салат в іншу) Для дітей це дуже важливо;
  • Я теж не могла й подумати, що зможу їсти крем суп…;
  • Ваууу!! Хочу в школу;
  • А чому саме морквяний, чому не можна робити суп на основі гарбуза, або на основі картоплі? Морквяний напевно буде дуже солодким, бо якщо є моквяний торт, пиріг, то уявляю яким буде суп! Я б його теж не їла, бо солодкі супи – це щось на кшталт збочення в їжі…
Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини