Названо симтоми Омікрону, які проявляються на шкірі, губах та нігтях

Новий штам коронавірусу Омікрон зазвичай проявляє симптоми, що відрізняються від традиційних ознак COVID-19. Експерти виявили, що одні із симптомів у разі Омікрону проявляються на шкірі, губах та нігтях.

Американський центр з контролю та профілактики захворювань (CDC) заявив, що люди з Омікроном повідомляють про широкий спектр симптомів крім високої температури, кашлю та втрати відчуття смаку або запаху. Як пише Мirror, CDC охарактеризував ці симптоми як “запобіжні знаки”, за яких необхідно негайно звернутися по медичну допомогу, – пише OBOZREVATEL.

У CDC попередили, що занепокоєння може викликати бліда, сіра або синя шкіра губ або нігтьового ложа, залежно від відтінку шкіри, оскільки це може вказувати на низький рівень кисню в крові.

Екстрені ознаки Омікрону також включають утруднене дихання, постійний біль або тиск у грудях, сплутаність свідомості та нездатність прокинутися або спати.

Згідно з дослідженням додатка для відстеження симптомів ZOE, п’ять найбільш поширених симптомів Омікрону включають:

  • першіння у горлі;
  • нежить;
  • чхання;
  • слабкі м’язові болі;
  • втому.

Інші ознаки цього варіанта включають закладеність носа, нічну пітливість, висипання на шкірі і навіть біль в очах у деяких пацієнтів.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини