Папа Римський завітає до України: Глава УГКЦ анонсував візит Папи Римського

Раніше про те, що Україну наступного року відвідає Папа Франциск повідомив Митрополит і Архієпископ Львівський Владика Мечислав Мокшицький.
Фото: Інтерфакс

ФОТО: ІНТЕРФАКС

Папи Римський Франциск може найближчим часом відвідати Україну з візитом. Про це повідомив Глава Української Греко-Католицької Церкви, Блаженніший Святослав Шевчук під час Київського Безпекового Форуму, – пише Твоє місто.

«Кілька тижнів тому мав можливість особисто спілкуватися з Папою Франциском про Україну. Він дуже переймається долею простих людей. Тих людей, які сьогодні, можливо, не до кінця почуті. Святий отець справді дуже глибоко цим переймається», – сказав він.

Він повідомив, що невдовзі може відбутися візит до України Папи Римського і що це потужний сигнал підтримки нашого народу.

«Ми маємо добру новину. Очікуємо, що відбудеться його візит до України. Це ще не анонсоване, але ми вже живемо в очікуванні і приготуванні. Це дуже потужний сигнал підтримки нашого народу і нашої держави», – сказав глава УГКЦ.

Раніше про те, що Україну наступного року, ймовірно, відвідає Папа Франциск повідомив Митрополит і Архієпископ Львівський Владика Мечислав Мокшицький.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини