Хмарно, дощ і поривчастий вітер: погода на Львівщині 20 листопада

Синоптики прогнозують погіршення видимості на дорогах.

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр, передає “Еспресо.Захід“.

У суботу, 20 листопада, погоду визначатиме проходження атмосферних фронтів з північного заходу.

Так, на Львівщині синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду, часом із дощем. Вітер буде західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі коливатиметься в межах 2 –  7° тепла, вдень 7 – 12°.

У Львові також хмарно з проясненнями, можливі дощі. Вітер західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 5 – 7° тепла, вдень 8 – 10° тепла.

На заході Львівщини, зокрема у Самборі, буде триматися хмарна погода, дрібний дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. Очікується посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. Температура повітря коливатиметься у межах 9 – 10° тепла.

На сході, у Золочеві та околицях, прогнозується хмарна погода. Нічний дощ вранці повинен послабшати, вдень опадів не передбачається, але до вечора знову дощитиме. Стовпчики термометра показуватимуть до 11° вище нуля.

На півдні області, у Стрию, увесь день погода буде похмурою. Вночі та вранці очікується дрібний дощ. Загалом впродовж дня 9 – 11° тепла.

На півночі, у Червонограді та околицях – похмуро. Дрібний дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня поступово послабшає. Температура повітря вдень 10 – 12° з позначкою “плюс”.

У гірських районах Львівщини, зокрема у Славську, весь день буде хмарно, очікується дощик, який ближче до вечора повинен закінчитися. Темпаратура від 2° до 5° тепла.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини