“Рєбята, ви сатаністи!”: працівники СБУ прийшли з обшуками до антивакцинатора Остапа Стахіва, на них налетіли активісти (відео)

"Рєбята, ви сатаністи!": працівники СБУ прийшли з обшуками до антивакцинатора Остапа Стахіва, на них налетіли активісти (відео)

Сьогодні, у вівторок, 16 листопада, працівники прокуратури та Служби безпеки України проводять слідчо-оперативні дії в помешканні відомого львівського антивакцинатора Остапа Стахіва.

Про це повідомиляє прихильник активакцинаторського руху Ярослав Жур, та кілька Telegram та Instagram-каналів, – повідомляє Про Львів.

Обшук у помешканні Стахіва розпочались у вівторок, 16 листопада, близько 6 години ранку.

В відео видно досить велику кількість людей, які зібралися у під’їзді будинку де мешкає Остап Стахів, а також працівників СБУ, медиків.

Зі слів активістів Остапу Стахіву інкримінують статтю “повалення конституційного ладу в Україні”. У прес-службі СБУ нацей час не надають офіційних коментарів.

Під квартирою Остапа Стахіва прийшли декілька його однодумців, які вигукують “Ми є влада і вимагаємо відпустити Остапа“, “Рєбята, вас люди проклянуть“, “Скільки коштує зрада українського народу“, “Ви проти Бога йдете“, “Ви служите сатаністам

До теми: Львівський депутат звернувся до СБУ з приводу діяльності Остапа Стахіва

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини