У Львові молодша школа повертається на очне навчання

фото: Depositphotos

У Львові відновлюють очну форму навчання у школах, але лише для учнів 1-4 класів.

Відповідне рішення прийняла міська комісія ТЕБ і НС, про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, – пише Львівський портал.

Так, із понеділка, 15 листопада, учні 1-4 класів у Львові повертаються до очного навчання.

Школярі 5-11 класів продовжують навчатися онлайн ще два наступні тижні, тобто до 29 листопада.

«Зараз ми перебуваємо на роздоріжжі. Медики відзначають, що наші карантинні заходи дають змогу стабілізувати стрімку динаміку поширення вірусу. Але поки ще зарано говорити про спад епідемії. Наступну комісію проведемо в п’ятницю [12 листопада], обговоримо подальші рішення», – написав Андрій Садовий.

Очне навчання можливе лише при 100% вакцинації шкільного колективу. Як розповів в.о. директора департаменту гуманітарної політики Євген Бойко, зараз рівень вакцинації освітян у Львові сягнув 98%.

Водночас посадовець додав, що у місті суттєво знизився рівень захворюваності на Covid-19 серед дітей: якщо в жовтні щодня виявляли по 28-29 інфікованих на добу, то на початку листопада цей показник скоротився до 9-10 хворих дітей на добу.

Нагадаємо, через спалах коронавірусу осінні канікули у Львові почалися дещо раніше – з 18 жовтня. Повернутись до школи учні мали мали 1 листопада, проте і молодші, і старші класи відразу перевели на дистанційне навчання щонайменше до 14 листопада.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини