Який Олег Винник мав вигляд у 2000-х: фото тоді і зараз

48-річний популярний український співак Олег Вінник добре відомий не лише своїми хітами, а й своєю харизмою. Артист підкорив серця багатьох жінок своїми блакитними очима, блондинистим волоссям та неймовірною чарівністю. Із самого початку своєї кар’єри Вінник почав розбивати серця своїх шанувальниць.

У 2000-х співак активно брав участь у мюзиклах у Європі, а також паралельно записував нові хіти. Про те, який мав вигляд співак у нульових, – пише OBOZREVATEL.

Артист поїхав стажуватися до Німеччини, де побачив афішу мюзиклу та зрозумів, що хоче займатися саме співом. Його перша роль була у мюзиклі “Знедолені” (2003). Тоді Винник виступав під псевдонімом OLEGG.

Олег Винник у мюзиклі "Знедолені" (2007).

Олег Винник у ролі Жана Вальжана у "Знедолених" (2007).

Серед відомих мюзиклів, у яких Винник грав головні ролі – “Kiss me, Kate” (1999-2001), “Der Glöckner von Notre-Dame” (2001-2002), “Titanic” (2002-2003), “Les Miserables” (2003-2004) та інші.

Олег Винник у 2000-х.

Олег Вінник, Майке Бордам та Кріс де Бург.

Музичне видання “Da Capo” відзначило Олега почесним званням “Нового голосу – 2003”.

Олег Винник у мюзиклах.

Варто додати, що під час перебування в Європі артист захоплювався бодибілдингом і досяг у ньому суттєвих результатів. Однак через участь у мюзиклах йому довелося залишити заняття спортом.

Олег Винник у середині 2000-х.

Наступні роки співак активно бере участь у різних музичних роботах і навіть знімається у кіно. Наприклад, Вінник знявся в німецькому фільмі “Eine Liebe in Königsberg” (“Кохання в Кенігсберзі”) у 2005 році. Незабаром він зустрівся з керівником кількох бізнес-проєктів Олександром Горбенком, який невдовзі став його продюсером.

У 2011 році артист повернувся до України, де сконцентрувався на концертних турах та виступах. Однак він не залишив творчу діяльність у Німеччині, тож часто гастролював. За словами артиста, ті роки були найприємнішим часом.

Олег Вінник на концерті.

Після повернення в Україну Олег Винник почав записувати хіти, які постійно крутилися на всіх радіостанціях. Серед них – “Перлина-Україна”, “Щастя”, “Вовчиця”, “Русалка”, “Ніно”, “Передчуття” та інші.

Олег Вінник на концерті.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини