“Обговорювати завжди будуть”: 54-річний Ступка розповів про одруження зі студенткою і що йому начхати на думку інших (фото)

2015 року актор одружився зі студенткою на ім’я Дарина.

Відомий український актор Остап Ступка прокоментував свій шлюб із молодою коханою, – пише ТСН.

Так, 2015 року знаменитість вчетверте одружився. Його обраницею стала молодша на 20 років студентка Дар’я. В програмі “Позаочі” 54-річний зірка поділився, що не хвилювався за те, як молоду обраницю приймуть його діти.

Остап Ступка з дружиною / © facebook.com/profile.php?id=100009371208142

“Це сталося само собою. У мене не було спеціально виділеного часу, що ось сьогодні я їх знайомитиму. З Дмитром, Устиною, Богданом-молодшим вони тепер найкращі друзі всі. Ми всі спілкуємось. Дарина дуже цікава та нестандартна особистість, попри свій вік, вона має певну мудрість у стосунках такого плану. І я їй за це дуже вдячний, тому що у нас щодо дітей, колишніх дружин взагалі не було жодних розмов, які провокують конфлікт”, – поділився Ступка.

Остап Ступка з дружиною / © facebook.com/profile.php?id=100009371208142

Тоді про одруження актора з молодою студенткою активно писали у ЗМІ. Остап зізнався, що практично нічого не читав про це, втім, одну статтю запам’ятав.

“Мені дуже сподобався один заголовок в газеті, ми сміялися: “Сивина в бороду, студентка — в дім”. Це найкращий заголовок, який тоді був, бо решту ми не читали і не реагували, це не варте часу. Обговорювати завжди будуть, але караван має йти вперед”, — зазначив він.

Остап Ступка з дружиною / © facebook.com/profile.php?id=100009371208142

Артист додав, що його батьки прожили разом 45 років. Остап також був переконаний, що одружиться один раз і на все життя.

“Але життя вносить свої корективи. Так стається. Дарина — мій ангел-охоронець. Вона дуже любить кіно, вона хоче ним займатися, її цікавить продюсування, режисура. Її дуже цікавить ця сфера. Я лише за. Я не з тих, хто каже: “О, сиди вдома, нічого не роби, тільки займайся хатніми справами”. Я не Карабас-Барабас. У нас досить демократичні стосунки”, – поділився артист.

Остап Ступка з дружиною / © facebook.com/profile.php?id=100009371208142

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини