Гімназія біля Івано-Франківська отримає 1 млн грн за вакцинацію усіх працівників

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, який навчальний заклад отримає мільйон за вакцинацію. Цю суму на розвиток інфраструктури отримає гімназія з села Вовчинці, яке входить у Івано-Франківську ОТГ.

Усі працівники цього навчального закладу вакцинувались від Covid-19. Саме такою була умова для отримання грошей, які пообіцяв виділити мер Руслан Марцінків, – пише Zaxid.net.

Гімназія біля Івано-Франківська отримає 1 млн грн за вакцинацію усіх  працівників - ZAXID.NET

Всі школи в Івано-Франківській громаді продовжують працювати попри запровадження жовтої зони, адже кількість вакцинованих педагогів перевищує 80%. Також вже є навчальні заклади де є 100% вакцинованих працівників. Саме такій школі міський голова Руслан Марцінків обіцяв 1 млн грн на розвиток інфраструктури.

«Маємо школу, яка отримає мільйон гривень на розвиток інфраструктури. Це Вовчинецька гімназія, де вакцинувалися 44 працівників із 44. Ще чотири заклади громади мають більш як 95-96% вакцинації. Це теж досить високий показник. Бачимо, що сьогодні ті міфи подолано, вакцинація у навчальних закладах проходить добре», — повідомив Руслан Марцінків.

Додамо, що 21 вересня під час оперативної наради міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв першій гімназії чи ліцею, в якому імунізуються 100% педагогів, один мільйон гривень на розвиток інфраструктури.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини